10636203_1529264103975852_3928746920538621136_n

 

Jag brinner för att förvandla en trött trädgård till en blomstrande oas. Mitt mål är att kunna ge dig en välplanerad och lättskött oas, att njuta av året om.” 

 

 

GrowingGarden drivs och startades av mig, Ole Andersson. Efter mer än 20 år som stadsträdgårdsmästare för Helsingbords stad kände jag en stark längtan efter att arbeta med privata trädgårdar igen, och så föddes GrowingGarden. Jag drivs av att kunna ge människor en oas att leva i och njuta av. Det kan vara allt från en stor park, till en trädgård, till ett litet växthus. Med GrowingGarden hoppas jag att kunna skapa små, lättskötta, gröna oaser till helt vanliga människor.

Mitt intresse för det gröna har jag med mig från barnsben. Både min pappa och farfar var trädgårdsmästare så man kan nästan säga att jag inte bara har gröna fingrar utan även grönt blod. Under 1990-talet var jag trädgårdsexpert i SVTs program Gröna Rum. Jag var även ansvarig för upprustningen av Sofieros Slottspark. Privat ligger odling mig varmt om hjärtat. I min nuvarande trädgård har jag byggt ett härligt växthus och kan bland annat njuta av egenodlade citroner och tomater!

Jag hoppas att jag får chansen att träffa dig och göra det jag gillar allra mest, Prata Trädgård!

– Ole Andersson

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather