Att prata trädgård räcker ofta länge. Men det kan också bli en bra start på ett mera omfattande samarbete som kan handla om både stora och små förändringar i din trädgård. Jag hjälper dig vidare med skisser, planer och växtförslag. När sedan arbetet skall utföras hjälper jag dig hitta en lämplig anläggare och jag blir ditt stöd genom hela anläggningsarbetet. För den som vill göra anläggningsarbetet själv är designarbetet tillsammans med mig ett mycket bra underlag, som lätt kan kompletteras med tex planteringsinstruktioner och inköpslista.

Jag brinner för att förvandla en trött trädgård till en blomstrande oas. Mitt mål är att kunna ge dig en välplanerad och lättskött oas, att njuta av året om.

Det här tar jag mig an
Jag kan hjälpa dig med både det lilla och det stora. Nya rabatter, ny spännande belysning, bygga ett nytt växthus eller omfattande sten- och murarbeten är bara några exempel.

 

Övriga tjänster

IMG_0666rundsmall

Prata Trädgård

Prata trädgård med mig, det blir en kreativ start på din drömträdgård. Jag har ägnat en stor del av mitt liv åt trädgårdar och parker och delar gärna med mig av mina erfarenheter och ideer.

 

 

 

IMG_3921roundsmall

Det offentliga rummet

Efter 21 år som stadsträdgårdsmästare i Helsingborg delar jag gärna med mig av mina erfarenheter av att bygga och renovera parker, torg och platser m m.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather