Prata trädgård med mig, det blir en kreativ start på din drömträdgård. Jag har ägnat en stor del av mitt liv åt trädgårdar och parker och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och idéer. Att prata trädgård kan bli ett samtal om dina trädgårdsdrömmar, men lika gärna om hur man anlägger en ny rabatt eller vilka redskap som passar dig bäst. Det kan med andra ord handla om allt mellan himmel och jord, med din trädgård i fokus.

Varför ska du anlita mig?

  • Du har en trött trädgård som behöver förändras, men du vet inte var du ska börja
  • Du har idéer och drömmar,  men du har inte tid att genomföra dem
  • Du vill skapa en vacker och lättskött trädgård
  • Du vill skapa en blomstrande oas utifrån din trädgårds förutsättningar

Hur går det till?
Vi träffas hemma hos dig så att jag kan se platsen du vill förändra, samtidigt som du berätta dina tankar och funderingar. Jag kommer sedan att ge dig tips och idéer på vad du kan göra med just din trädgård, utifrån dina och trädgårdens förutsättningar.

Vad händer sedan?
Antingen tar du all ny inspiration och sätter igång och förvandla din trädgård själv. Eller så bestämmer vi oss för att fortsätta arbeta tillsammans med detaljerad design och utförande. Mer information hittar du här.

Vad kostar det?
Du hittar all prisinformation här.

 

Övriga tjänster

 IMG_3981roundsmall

Design och utförande

Ett samtal om trädgård leder ofta till nya skisser och planer för din trädgård. Sedan är det bara att anlägga den. Jag tar ansvar för hela processen, från ax till limpa.

 

 

 

IMG_3921roundsmall

Det offentliga rummet

Efter 21 år som stadsträdgårdsmästare i Helsingborg delar jag gärna med mig av mina erfarenheter av att bygga och renovera parker, torg och platser m m. Jag har ägnat stor energi åt….

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather