- Jag vill förvandla varje trött trädgård till en blomstrande oas!

Privat
Att Prata Trädgård ligger mig väldigt nära hjärtat. Det är där allt börjar.

Jag börjar alltid ett nytt projekt med att Prata Trädgård, där jag får en chans att titta på trädgården och lyssna till dina önskemål. Under samtalet föreslår jag lösningar och vi skissar fram en grov plan. Efter att vi pratat trädgård väljer du om du tycker att du fått tillräckligt kött på benen, eller om du vill gå vidare med design och kanske även utförande. Vanligtvis innebär det att jag hjälper dig vidare med skisser, planer, växtförslag, samt att realisera planerna. Jag lämnar sedan en offert på de arbeten som önskas.

Varför ska du anlita mig?

  • Du har en trött trädgård som behöver förändras, men du vet inte var du ska börja
  • Du har idéer och drömmar,  men du har inte tid att genomföra dem
  • Du vill skapa en vacker och lättskött trädgård
  • Du vill skapa en blomstrande oas utifrån din trädgårds förutsättningar

Offentlig sektor
Efter 21 år som stadstärdgårdsmästare har jag många års erfarenhet av att arbeta med att bygga och renovera parker, torg och platser m m. Jag delar gärna med mig av min kunskap och mina erfarenheter.

 

IMG_0666rundsmall

Prata trädgård

Prata trädgård med mig, det blir en kreativ start på din drömträdgård. Jag har ägnat en stor del av mitt liv åt trädgårdar och parker och delar gärna med mig av mina erfarenheter och ideer. 

 

 

 

IMG_3981roundsmall

Design och utförande

Ett samtal om trädgård leder ofta till nya skisser och planer för din trädgård. Sedan är det bara att anlägga den. Jag tar ansvar för hela processen, från ax till limpa.

 

 

 

IMG_3921roundsmall

Det offentliga rummet

Efter 21 år som stadsträdgårdsmästare i Helsingborg delar jag gärna med mig av mina erfarenheter av att bygga och renovera parker, torg och platser m m. Jag har ägnat stor energi åt….

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather