2 thoughts on “Ingen vanlig citron

 • 8 september, 2014 at 11:08
  Permalink

  Hej Ole!
  Verkligen härligt med egna citroner, en fantastiskt doftande lyx!
  Jag har sått lite citronkärnor och s

  Reply
  • 8 september, 2014 at 11:11
   Permalink

   Där stack den! Nå, plantorna är omskolade ett par gånger och ser fina ut. Jag har även äldre plantor, som får stå ute under sommarhalvåret. Jag vet att det är svårt att få frukt på egensådda citronplantor och strangulering föreslås. Men jag har hört av andra som provat detta, att det inte hjälpt… Så jag tänker: borde inte beskärning stimulera?

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>